Besværlig polak med nissehue

Polsk mand tjekkede selv ind på hotel i Skjern, forsøgte at stjæle fra et diskotek og løb rundt i haver i Ringkøbing iført nissehue.

En 31-årig polak sørgede torsdag for at holde politiet travlt beskæftiget i Skjern og Ringkøbing.

Det hele begyndte med, at personalet på Hotel Vestjyden i Skjern opdagede en fremmed mand, der stod i deres køkken og lavede mad. Det viste sig, at manden havde fået fat i en nøgle til et af værelserne og selv indlogeret sig - uden at personalet havde opdaget det.

Politiet blev tilkaldt, og den polske mand blev sigtet for bedrageri - og sendt ud af hotellet.

Anholdt på diskotek

Men dermed var det langt fra slut. Kort efter kom der nemlig besked fra Crazy Daisy i Skjern, hvor personalet tilbageholdt den polske mand, efter at han havde forsøgt at stjæle champagne, øl og vodka på diskoteket.

Denne gang valgte betjentene at anholde polakken og tage ham til stationen i Ringkøbing. Han blev løsladt efter endt afhøring klokken 18.37 - men klokken 18.50 var den gal igen. Denne gang lød anmeldelsen på, at en mand iført nissehue listede rundt i haverne på Kaj Munks Vej i Ringkøbing.

Og betjentene var ikke i tvivl om, at det var den polske mand, der var på spil igen. Han havde nemlig også haft nissehue på tidligere på dagen.

Den 31-årige var dog væk, da politiet nåede frem - og siden har han - vist nok - holdt sig i ro.

Vicepolitikommissær Mette Bundgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing understreger, at der umiddelbart ikke er grund til at være bange for polakken - selv om han er besværlig.