Viborgenser knivdræbt i Aarhus: Var rockerlærling hos Satudarah

To mænd blev onsdag aften og nat dræbt i Aarhus. Den ene var en 42-årig mand fra Viborg, der ifølge Århus Stifttidende havde tilknytning til rockerklubben Satudarah.

Udover den 42-årige mand fra Viborg blev også en 28-årig og en 23-årig mand såret med knivstik. Foto: Satudarah MC Copenhagen, Facebook

Med ni timers mellemrum blev to mænd onsdag aften og nat dræbt i Aarhus.

Den ene er en 42-årig mand fra Viborg, der, ifølge Århus Stifttidendes oplysninger, har relationer til rockerklubben Satudarah. Det skriver avisen.

En 25-årig mand blev onsdag aften omkring klokken 19 skudt og dræbt tæt ved Jydsk Væddeløbsbane i Højbjerg ved Aarhus.

Og bare ni timer senere døde den 42-årige af et voldsomt knivstikkeri bare otte kilometer derfra i Brabrand.

Ifølge avisen havde den 42-årige dræbte mand bopæl i Viborg, men var prospect, eller "rockerlærling" hos rockerklubben Saturdarah i Aalborg, hvor han var medlem.

Tilknytning til Porschebanden

Ifølge Skive Folkeblad havde den 42-årige tilknytning til Porsche-banden i Skive. 

De skriver, at han optræder på billeder hvor personer fra Porschebanden er på.

Han var også med ved en politiaktion i februar sidste år, hvor politiet måtte trække sig.

Den aften stoppede politiet en Porsche med en skibonit bag rattet, som ifølge politiet nåede at ringe efter sine venner. Kort efter ankom to store biler med i alt fire venner til den stoppede skibonit, heriblandt den 42-årige mandm, skriver avisen

Hvil i fred

Torsdag aften blev den 42-årige viborggenser mindet på Satudarahs hovedafdeling i Københavns Facebook-profil.

Her har mere en 50 personer skrevet kondolencer og hilsener til den afdøde.

- Hvil i fred min ven, du var der altid for alle der havde brug for hjælp eller en snak, sender tanker ud til din familie ❤️, skriver en Facebook-bruger.

- Har kendt ham i 24 år og han var det bedste menneske med hjertet det helt rigtige sted på de helt rigtige tidspunkter for mig❤️😢. Må han hvile i fred 🙏🏻❤️. Lad ikke mudis liv være spildt, lad retfærdigheden sejre 😢❤️, skriver en anden.

Drabene er sket som led i "rivaliseringen i de kriminelle miljøer". Men intet tyder på, at der er en sammenhæng mellem de to drab, har politiinspektør i Østjyllands Politi Michael Kjeldgaard fortalt.

Østjyllands Politi vil stadig meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter de to episoder.

Læs også Sagen om Porsche-banden: Fire mænd tiltalt for farlig vold og salg af fire kilo kokain