Thybo går efter landbrugets top

Niels Jørgen Pedersen klar til toppost i Landbrug & Fødevarer.

Den 46-årige Niels Jørgen Pedersen fra Sundby går nu efter at komme helt til tops i Landbrug & Fødevarer.

Niels Jørgen Pedersen har meldt sig som kandidat, når organisationen skal vælge ny formand for primærbestyrelsen ved et ekstraordinært delegeretmøde den 24. maj. Han er indtil videre eneste kandidat.

Landbrug & Fødevarer består af en primær- og en virksomhedsbestyrelse. Niels Jørgen Pedersen er altså ikke sikker på at blive fællesformand for organisationen, hvis han bliver formand for primærbestyrelsen. Men han siger, at han er indstillet på at blive fællesformand, hvis også virksomhedsbestyrelsen vil bakke ham op.

- Det er en stor post, som vil give min familie og jeg en helt anden tilværelse. Derfor har jeg brugt de sidste par uger til at overveje det. Men jeg brænder for dialogen og forståelsen mellem landbruget og det øvrige samfund. Vi skal tænke i løsninger og ikke bare sætte hælene i, siger Niels Jørgen Pedersen til TV/MIDT-VEST.

Landbrug & Fødevarer skal have ny formand, efter at den hidtige formand, Michael Brockenhuus-Schack har meddelt, at han forlader posten på grund af sygdom. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.