Roslevdrab: sigtede nægter skyld

De to drabssigtede nægtede begge at have dræbt den 43-årige mand i sit hjem søndag aften på Kærvej i Roslev. Begge er varetægtsfængslet i fire uger.

Efter et fire timer langt grundlovsforhør ved retten i Viborg står det klart, at den 40-årige mand og den 39-årige kvinde fra Roslev, der er sigtet for at have dræbt deres 43-årige nabo, nægter sig skyldige.

Anklageren havde af hensyn til efterforskningen fået lukket dørene til grundlovsforhøret. I følge en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi skulle liget af den 43-årige i dag obduceres for at fastlægge dødsårsagen. Det har ikke været muligt at få noget at vide om resultatet af obduktionen.

Af sigtelsen fremgår det, at der er et enkelt knivstik i højre side af brystet på den døde 43-årige. Politiet har hverken villet be- eller afkræfte, om de har fundet et formodet mordvåben, men på TV/MIDT-VESTs optagelser fra Kærvej i dag fremgår det, at kriminalteknikere sikrer sig en stor køkkenkniv. Desuden har den mandlige sigtedes forsvarer, advokat Kurt Kvist, bekræftet, at drabsvåbnet er "en eller to knive".

- Men der er ikke bevis for, at det er min klient, der har ført kniven, siger advokaten.

De to sigtede er indtil videre varetægtsfængslet til den 24. maj. Begge forsvarere har kæret varetægtsfængslingen.

- Der er ikke noget objektivt, som peger på, at det kan være min klient, der har gjort det. Der er heller ingen vidneudsagn, som peger på, at han har gjort det. Der er ikke noget motiv for, at han skulle have gjort det, siger den mandlige sigtedes forsvarer, Kurt Kvist.