Christina var udsat for mishandling i halvandet år: - Jeg står frem, fordi det ikke må ske for andre

Christina Jensen blev holdt fanget, mishandlet, voldtaget og truet på livet i halvandet år. Nu er fem af hendes venner tiltalt.

Frihedsberøvelse, voldtægt, vold og trusler er bare nogle af de punkter, som anklageskriftet lister op af ting, som er overgået Christina Jensen det halvandet år, hun blev holdt fanget af sin kæreste og fire af hans venner.

SAGEN KORT

Avisen Danmark bragte i går et stort interview med Christina Jensen, der har valgt at frasige sig den anonymitetsbeskyttelse, som loven giver hende som muligt offer for en seksualforbrydelse.

Til TV MIDTVEST fortæller Christina Jensen i dag om den mareridtsagtige periode, der fandt sted omkring Skive, der i dag er centrum for en retssag. 

- Det var frygteligt. Jeg græd hele tiden. Og det gør ondt. Jeg var så langt nede, at hvis politiet ikke havde hentet mig den dag, så havde jeg taget hundesnoren og hængt mig ude i haven.

- Jeg var så langt nede. Jeg kunne ikke mere. Min selvtillid var helt i bund, fortsætter hun. 

Budskabet skal ud

Grunden til, at Christina Jensen vælger at frasige sig anonymitetsbeskyttelsen er klar:

- Jeg vil gerne ud med budskabet. Jeg vil ikke have, det skal ske for andre, for det er ubehageligt. Det er derfor, jeg vælger at stå frem, siger hun til TV MIDTEST.

quoteDet laver ar inde i kroppen for livet.

Christina Jensen

Derfor har hun også et råd til andre kvinder.

- Hvis du er single – lær din partner at kende, inden du bliver kærester med dem. Det var den fejl, jeg lavede, siger den 24-årige kvinde.

- Den konsekvens, det fik for mig, var, at han slog mig, han truede med at slå mig og min familie ihjel, fortsætter hun. 

Bange for at flygte

Når Christina Jensen i dag ser tilbage på det halvandet år, hun blev holdt fanget, kan hun godt forstå, at det kan virke underligt, at hun ikke flygtede.

- Det var grusomt, og jeg havde lyst til at stikke af mange gange. Men jeg turde ikke, fordi jeg vidste, hvad han ville gøre, hvis jeg stak af. Og det ville jeg ikke have skulle ske, siger Christina Jensen. 

 
 
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

- Det jeg frygtede, hvis jeg stak af, det var, at han ville slå både mig og min familie ihjel. Og jeg vidste, han godt kunne finde på det, fortsætter hun.

Hun fortæller også, at oplevelsen har sat dybe spor i hende.

- Det jeg var udsat for, det er frygteligt. Det laver ar inde i kroppen for livet, siger hun. 

Retten i Viborg indledte sagen den 13. januar. De tiltalte erklærer sig delvist skyldige i tiltalerne.

Voldttægt, indespærring og grov mishandling af en kvinde. Det er nogle af punkterne i en verserende retssag .

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.