82-årig provokeret af dyt: Slog bilist to gange med knyttet næve

Det blev for meget for en 82-årig bilist, da en anden bilist dyttede af ham i trafikken i Skive.

Et dyt fra én bilist rettet mod en anden eskalerede og endte lørdag formiddag i knytnæveslag. Det fortæller lokalpolitiet i Skive mandag. 

Ifølge ofrets forklaring, en 52-årig mand fra Skive, begyndte episoden, da en 82-årig bilist holdt i et kryds i Skive midtby.

Da der var fri bane til at køre videre, blev den 82-årige holdende, og det fik bilisten bagved, den 52-årige, til at dytte. 

- Han bemærker, at den forankørende bil bliver holdende, så han dytter for at få ham aktiveret, forklarer politiassistent Niels Bach.

Fulgte efter og konfronterede

Efterfølgende kørte den 82-årige så efter manden, der havde dyttet, ud af byen. På Blistrupvej havde den 52-årige et ærinde, og da han steg ud af bilen, gik det løs. 

- Den 82-årige går så hen til ham og erklærer, at han er utilfreds med hans adfærd og køre-egenskaber. Derefter tildeler han den 52-årige et knytnæveslag, fortæller Niels Bach.

Efter optrinnet gik den ældre herre tilbage til sin egen bil. Manden, der var blevet slået, ringede efterfølgende til politiet og gik så hen til den 82-årige for at få ham til at blive på stedet, indtil politiet ankom. Men det faldt heller ikke i god jord.

- Da han går hen til bilen, så bliver han slået med endnu et knytnæveslag i ansigtet, fortæller politiassistenten.

- Da vi kommer frem til stedet, kan vi konstatere, at den 52-årige har en lille flænge i ansigtet. Og den 82-årige erkender, at han har slået ham.

Derfor er han 82-årige nu sigtet for vold.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.