Tricktyve på spil i landsdelen

Silkeborg og Ikast er lige nu plaget er flere tricktyverier. Siden fredag har politiet fået tre anmeldelser i Silkeborg og to i Ikast.

Tricktyve har de sidste par dage været på spil flere steder i landsdelen, og politiet er nu på jagt efter flere gerningsmænd.

Mandag fik en 84-årig dame stjålet sit dankort, da hun blev kontaktet af en kvinde i Kvickly i Silkeborg. Kvinden henvendte sig til den ældre dame og spurgte om vej til tandlægen, og samtidig fik den ældre dame stjålet sit dankort.

- Efterfølgende er der blevet hævet 15000 kroner på kortet i en hæveautomat i Silkeborg. Typisk aflurer tricktyvene koden inden de stjæler kortet, siger politiassistent Kenn Sølvkær Jensen fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Ofre er ældre damer Også i weekenden fik politiet i Silkeborg to anmeldelser om tricktyverier. Her var det ligeledes ældre damer som blev bestjålet. De to tyverier skete i Kvickly og i Føtex i Silkeborg.

Mandagens tyveri blev ifølge politiet begået af en 30-35-årig rumænsk kvinde. Hun beskrives som 165-170 centimeter, spinkel af bygning og brun i huden. Hun bar en lyserød frakke med stramt bælte og et lyserødt tørklæde med sorte prikker.

Ikast også ramt

Lokalpolitiet i Herning er ligeledes på jagt efter gerningsmændene til to tyverier fra ældre damer i Føtex i Ikast. Her efterlyser man en mand på 25-30 år, 175 cm, almindelige af bygning, mørk i huden og med kort hår. 

Weekendens tyverier i Silkeborg blev ifølge politiet også begået af mænd.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.