Klikfejl fik fynsk sag om sexovergreb til at rulle

58-årig kom ved en fejl til at dele sexbilleder med moren til 14-årig pige, og det fik sagen til at rulle.

Det var en "klikfejl", der førte politiet på sporet af en 58-årig fynbo, der er tiltalt for en række grove seksuelle overgreb mod en 14-årig pige.
    
Det forklarer den 58-årige selv, da han tirsdag afgiver forklaring i Retten i Odense.
    
Fejlen skete, da han ville uploade en stribe billeder, han havde taget af pigen på Kokkedal Slot ved Brovst, til fildelingstjenesten Dropbox.
    
Her havde han - på pigens forespørgsel, forklarer han - taget en stribe billeder af pigen, hvor hun ligger afklædt og bundet på en seng med bind for øjnene, klemmer på brystvorterne, en dildo i skeden og sædlignende væske hældt ud over mave og kønsdel.
    
Da han ville uploade billederne til pigen, kom han ved en fejl til at invitere pigens mor til at se billederne over internettet.
    
- Det var et uheld. Jeg lavede en klikfejl, og så røg billederne videre til M's mor (M er navnet på den forurettede 14-årige pige, red.), forklarer manden.
    
Pigens forældre havde hyret den 58-årige amatørfotograf til at tage billeder til pigens konfirmation i maj sidste år.
    
Men da den 58-årige ville dele konfirmationsbillederne med forældrene, røg billederne af den nøgne datter i sadomasochistisk opstilling således med.
    
Det fik pigens forældre til at slå alarm, og politiet begyndte at efterforske sagen mod den 58-årige.
    
Det kom frem, at den 58-årige dagen før pigens konfirmation havde taget pigen med til Nykøbing Mors.
    
Her blev der lavet en fotosession i en skov, hvor den 14-årige blev bundet op mellem to træer, fik bind for øjnene, hvorefter hun blev slikket i skridtet af en uidentificeret mand.
    
Den 58-årige har forklaret, at det skete med pigens accept. Han forklarer, at han selv synes, det var en smule grænseoverskridende, men at pigen efterfølgende havde fortalt ham, at det var en god oplevelse.
    
Han erkender flere tilfælde af samleje og anden seksuel omgang med pigen, men fastholder, at det ikke skete mod hendes vilje.
    
Tirsdag middag afgiver den 14-årige pige forklaring, men det sker for lukkede døre efter anmodning fra anklageren.
    
Anklageren i sagen, Marianne Birck, går efter at få den tiltalte idømt en straf på ikke under fire års fængsel.
    
Der ventes dom i sagen onsdag.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.