TTH Holstebro skriver kontrakt med unge landsholdstalenter

THH Holstebro supplerer klubbens damehold to unge U19-landsholdsspillere.

Håndboldklubben TTH Holstebro har skrevet kontrakt med to U19-landsholdstalenter. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

19-årige Sarah Stougaard kommer til klubben fra Skanderborg Håndbold, mens 18-årige Mathilde Hylleberg er en af klubbens egne talenter.

- Sarah er en meget spændende ung venstrefløj. Hun har spillet 22 ligakampe for Skanderborg i denne sæson, og hun mestrer mange facetterne i fløjspillet. Men hun er stadig ung og i gang med at udvikle sig. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en ung, lovende spiller, der passer perfekt ind i TTH's koncept, siger Pether Krautmeyer i pressemeddelelsen.

Mens Sarah Stougaard bliver helt ny spiller på holdet, så har Mathilde Hylleberg allerede spillet flere kampe på klubbens førstehold.

- Mathilde har udviklet sig meget gennem sæsonen, og hun har potentialet til at blive en ligaspiller hos os i løbet af nogle sæsoner. Mathilde har mange spændende kvaliteter: Spil-klog, hårdt skydende og god i forsvaret. Akkurat som tilfældet er med Sarah, skal Mathilde bruge de næste sæsoner på at modnes og videreudvikle færdigheder, siger Pether Krautmeyer.

Begge spillere glæder sig til de nye udfordringer, der for Sarah Stougaards vedkommende foreløbigt er et-årigt samarbejde, mens Mathilde Hylleberg har skrevet en to-årig kontrakt.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.