Stjålet dametøj, amfetamin og et våben: Politiet finder talrige ulovligheder under ransagning

Lokalpolitiet i Holstebro undersøgte en adresse nærmere, da de fik en anmeldelse om, at en stjålet knallert skulle være der. Og der var mildt sagt mere at komme efter.

Politiet fik mere, end de kom efter, da de torsdag aften klokken 22.42 besøgte en adresse, hvor de var blevet tippet om, at en stjålet knallert befandt sig.

Efter fundet af den stjålne knallert, ransagede de adressen, og der var i den grad bid.

- Man fandt en stjålet knallert mere, og så fandt man 7,6 gram amfetamin og 2,2 gram klargjort joint. Man fandt også noget stjålet dametøj, som manden på adressen fortalte, at han skulle sælge for en ven, siger Heine Berntsen, der er politiassistent ved lokalpolitiet i Holstebro.

Men selvom stjålne knallerter, stjålet tøj og ulovlige stoffer i sig selv ville have været en god fangst, så var det ikke det eneste, politiet faldt over.

Den 36-årige mand, der er knyttet til adressen, bliver nemlig også sigtet for at bryde våbenloven, da en kniv med et 20 centimeter langt blad blev fundet. Desuden sigtes manden også for at have forskellige typer af doping.

- Det sker relativt tit, at vi finder den slags, men det er specielt, at anmelder selv finder det, siger Heine Berntsen til TV MIDTVEST.

De mange ulovlige genstande er nu beslaglagt af politiet.