Nørre Vosborg skal have ny direktør

Trine Jakobsen fratræder sin stilling for i stedet at blive direktør for Schackenborg Fonden.

En markant figur forlader nu det midt og vestjyske kulturliv. 
Trine Jakobsen, der tidligere har optrådt under navnet Trine Jepsen, vinker farvel til direktørstolen på Herregården Nørre Vosborg. Herregården lidt uden for Vemb har haft glæde af hende siden 2015.

quote(...) Jeg er stolt af, at vi i fællesskab er lykkedes med at udvikle Nørre Vosborg til et kulturelt fyrtårn i Holstebro Kommune.

Trine Jakobsen, afgående direktør, Nørre Vosborg

Fra popstars til herregårdsfrue

Trine Jepsen blev for alvor kendt, da hun var en del af den danske popgruppe Eye Q, der i 2001 vandt den første udgave af tv-programmet Popstars på TV2. Inden da deltog hun i 1999 i det danske melodi grand prix sammen med Michael Teschl med sangen “Denne gang”.

Siden har hun optrådt på flere forskellige scener, inden hun altså kom til Nørre Vosborg. Nu går hun fra én kulturperle til en anden. Fra herregårdsfrue til slotsfrue.

Trine Jakobsen rykker mod syd og indtager direktørstolen på Schakenborg Slot. 

- Jeg har været utrolig glad for mit arbejde på Nørre Vosborg gennem de seneste fire år. Jeg har nydt det fantastiske samarbejde med personale og frivillige og jeg er stolt af, at vi i fællesskab er lykkedes med at udvikle Nørre Vosborg til et kulturelt fyrtårn i Holstebro Kommune. Når jeg alligevel har valgt at fratræde min stilling, er det fordi jeg har fået et tilbud som jeg simpelthen ikke kan sige nej til, siger Trine Jakobsen.

"Hun har været en fornem ambassadør"

Bestyrelsesformand for Fonden Nørre Vosborg Bjørn Albinus og den øvrige bestyrelse har været meget glade for samarbejdet med Trine Jakobsen.
 
- Vi er kede af, at Trine stopper, men vi takker hende for et rigtig godt samarbejde gennem fire år. Hun har været en fornem ambassadør for Nørre Vosborg og har bidraget væsentligt til den flotte og positive udvikling af herregården, siger Bjørn Albinus.

Trine Jakobsen fratræder sin stilling i midten af august. Nørre Vosborg er allerede gået i gang med at finde hendes afløser.