Ishockey-VM i Danmark runder 250.000 solgte billetter

Frans Nielsen er begejstret over, hvor mange billetter der er solgt til dette års ishockey-VM i Danmark.

Der bliver gang i den på tilskuerpladserne, når VM i ishockey bliver spillet fra 4. maj til 20. maj i Danmark.

Arrangørerne har solgt over 250.000 billetter, tre måneder før finalen skal spilles i Royal Arena i København.

Frans Nielsen fra det danske ishockeylandshold ser frem til massiv opbakning under VM.

- At der så med tre måneder igen er solgt over en kvart million billetter, er kort og godt vildt, siger Detroit Red Wings-spilleren i en pressemeddelelse.

quoteSom spiller betyder det uendeligt meget, at vi kan se frem til så stor opbakning, og at alle vores gruppespilskampe skal spilles for fulde huse i Herning, er fantastisk.

Frans Nielsen

- Det var svært på forhånd at spå om, hvor stor opbakningen ville blive, da ishockey i Danmark ikke har samme status som fodbold, men det lader til, at danskerne virkelig har fået færten af, at det, der rammer landet til maj, bare er kæmpestort.

- Som spiller betyder det uendeligt meget, at vi kan se frem til så stor opbakning, og at alle vores gruppespilskampe skal spilles for fulde huse i Herning, er fantastisk, siger Frans Nielsen, der selv har spillet for Herning Blue Fox.

Siden billetsalget til enkeltkampene gik i gang 2. februar, er der solgt 50.000 billetter.

Mange af disse billetter er solgt til ishockeyfans i udlandet, siger Maja Grimnitz, der er salgs- og marketingdirektør for Ishockey VM 2018.

- Danskerne er stadig den gruppe, der har købt flest billetter, men de seneste par uger er det gået stærkt på de udenlandske markeder.

- I begge værtsbyer vil der være store fanzoner med masser af fest og farver, og det er ikke for meget sagt, at det bliver en international folkefest, siger hun.

 

 

/ritzau/