Cheftræner storroser ung sallingbo

19-årige Gustav Isaksen ringede i dag hjem til forældrene i Roslev og fortalte dem, at han ville score sit første Superligamål i aften mod Brøndby.

Bare små to minutter på banen skulle Gustav Isaksen bruge for at skaffe FC Midtjylland de tre points i kampen mod Brøndby. Sejren betyder, at FC Midtjylland overtager førstepladsen i Superligaen. Og Brian Priske var glad for, at det netop var indskiftede Gustav Isaksen, der fik scoret karrierens første Superligamål.

- I princippet er jeg ligeglad med, hvem der scorer. Bare vi vinder. Men kæmpe ros til Isaksen, der kommer ind og viser noget med det samme. Og selvfølgelig er jeg glad på hans vegne, for det mål kan betyde meget for både ham og os, siger Brian Priske.

Målet var måske slet ikke så overraskende. For Gustav Isaksen havde en fornemmelse af, at han ville score netop i aften mod Brøndby.

- Jeg ringede hjem til mine forældre i Roslev i dag og sagde, at jeg ville score, storsmiler den unge sallingbo.

Duncan har dunket mig i hovedet

Han talte med forældrene om, at han ville ønske det ville være foran et fyldt udebaneafsnit med 1.500 larmende Brøndby-fans.

- Nu er der desværre ingen tilskuere, men det er alligevel ikke så ringe at score et mål i Superligaen, siger Gustav Isaksen.

Målet kom efter, at Brøndby-keeper Marvin Schwäbe kun kunne halvklare et hårdt skud fra Evander. Isaksen fulgte som en garvet centerforward op og scorede kampens eneste mål.

- Det er Morten Duncan, vores angrebstræner, der flere gange har dunket mig i hovedet med, at jeg skal være der, hvor de nemme chancer opstår. Så da Evander lagde an til skud, tog jeg chancen og satsede. Jeg kan godt fortælle dig, at Duncan var glad derinde i omklædningsrummet bagefter, fortæller Gustav Isaksen.

Isaksens store fremskridt

Brian Priske fremhæver, at Gustav Isaksen længe har stået og trippet for at få sit gennembrud, og målet kan være det, der giver den 19-årige spiller fra Roslev det, som han har brug for.

- Der er ingen tvivl om, at især efter jul har han gjort store fremskridt. Han kan ikke kun blive en joker for os i foråret, men måske endda en meget afgørende spiller. Gustav kommer med fart og stor kvalitet. Han har et giftigt venstreben, og så er han meget direkte i sit spil. Lige nu er han der, hvor han ikke tænker så meget over konsekvenserne af det, han laver. Det er den fordel en ung spiller som ham skal blive ved med at udnytte, understreger Brian Priske.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.