Gik til kamp mod Bestseller: Nu får Hanne sin husleje

Hanne Klausen ville ikke finde sig i, at Bestseller lod være med at betale husleje. Hun tror, at hendes kamp har fået tøjgiganten til at skifte kurs.

Det lyder som en ulige kamp: Ejeren af ét butikslokale går op mod Danmarks største modevirksomhed Bestseller, som ikke vil betale husleje.

Men nu har Hanne Klausen vundet sin kamp.

- Jeg har været inde at kigge på kontoen, og jeg kan se, at pengene går ind i morgen, siger hun.

Det var corona-krisen, der fik Bestseller til at stoppe huslejen for de cirka 250 butikslokaler, Bestseller lejer til sine kædebutikker under navne som Jack & Jones, VERO MODA, Only og Name It.

Bestsellers finansdirektør Thomas Børglum Jensen forklarede det med, at butikkerne er lukket på ubestemt tid, og derfor har Bestseller ingen penge i kassen. Men nu har Bestseller sadlet om og betaler huslejen alligevel.

Hanne Klausen har blandt andet kritiseret Bestseller i en artikel i Ekstra Bladet
Hanne Klausen har blandt andet kritiseret Bestseller i en artikel i Ekstra Bladet

Hanne Klausen tror, at hun har gjort en forskel, fordi hun tog kampen mod Bestseller i medierne.

- Jeg tror bestemt, jeg har skubbet godt til bolden. Jeg har været i Ekstra Bladet, B.T., TV 2 News, P4 og TV MIDTVEST. Jeg har fået så mange henvendelser - også fra Sjælland - fra udlejere, der synes, det er sejt, at jeg turde gå op imod dem.

Holch Povlsen: Jeg vil gerne undskylde

I dag bekræfter Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, over for erhvervsmediet Finans, at alle udlejere nu får deres husleje for april alligevel.

- Jeg vil gerne undskylde for vores håndtering og beklage, hvis vi utilsigtet har trådt ved siden af overfor nogle udlejere, siger Anders Holch Povlsen til Finans.

Han understreger dog samtidig, at man vil forhandle med udlejerne for at finde en løsning for den kommende tid.

- Det må de så komme med. Jeg har intet hørt fra dem. Jeg synes, det er dejligt, jeg har fået mine penge, og har fastholdt over for Bestseller, at de skal betale, siger Hanne Klausen.

Anders Holch Povlsen forudser i artiklen i Finans, at Bestseller kommer til at lukke butikker på grund af corona-krisen.

I marts afskedigede modekoncernen 750 ansatte og sendte yderligere 2.400 hjem i en periode.

26. marts: Bestseller meddelte sine udlejere, at de ikke ville få husleje fra april.
Tema

Coronavirus