Pressemøde: Derfor er Rooney ikke med i Herning

Cheftræner Louis van Gaal forklarede på pressemødet i Herning i dag, hvorfor stjerneangriberen Rooney ikke er ankommet til Herning med United-truppen

Flere af spørgsmålene til dagens pressemøde for Manchester United omhandlede mysteriet om, hvorfor Wayne Rooney ikke  var med resten af truppen, da de landende i Karup lufthavn.

 

- Det er svært at sige, men han har et knæproblem og vi er nødt til at vente og se, hvor lang tid det tager. Så jeg kan ikke sige noget om det, lød det fra Louis van Gaal.

Rooney spillede ellers hele kampen, da Manchester United i lørdags tabte 1-2 på udebane til bundholdet Sunderland i Premier League.    

Ifølge Louis van Gaal er det ikke til at sige at skaden opstod på grund af én bestemt episode eller tackling i lørdagens kamp.

 

- Det er typisk Wayne Rooney. Han er en fyr, der vil gå til grænsen. Og hvis han føler smerte, så vil han ikke gå ud. Når man er i en tæt kamp vil man vinde. Det er en fantastisk attitude, men nogle gange er det også skidt for hans krop.

Dermed har Manchester United 13 spillere, der enten er skadet eller ukampdygtige.

I truppen på 18 spillere er backen Matteo Darmian heller ikke med mod FCM, da italieneren pådrog sig en skulderskade i lørdagens kamp mod Sunderland.   

Borthwick-Jakcson er syg og den tyske verdensmester og centrale midtbanespiller Bastian Schweinsteiger er heller ikke med mod det danske mesterhold.

Ifølge Jesse Lingard Kan de yngre spillere dog godt fylde ud for en ellers stor profil som Wayne Rooney.

-Mange spillere kan spille på forskellige positioner, så Med Ronney skadet Nogle personer kan godt fylde ud for ham 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.