Viborg sikrer tiltrængt sejr mod formstærke Vendsyssel

Viborg rykker over stregen efter en udesejr over Vendsyssel, der indkasserer sæsonens første nederlag.

Arkiv
Arkiv

Det endte med en smal udesejr på 2-1, da Viborg FF mandag aften besøgte Vendsyssel FF i den næstbedste danske fodboldrække.

Dermed sikrede superliganedrykkerne fra Viborg sig tre tiltrængte point og rykker nu over nedrykningsstregen i den danske 1. division. Med sejren har klubben seks point for lige så mange kampe.

Vendsyssel har haft en anderledes god indledning på sæsonen, og mandagens nederlag var således det første for den nordjyske klub. Vendsyssel ligger på andenpladsen med 11 point for seks kampe.

I mandagens opgør var det gæsterne fra Viborg, der bragte sig foran på en scoring af Mikkel Jespersen efter knap en halv times spil. Blot få minutter senere udlignede Vendsyssels Christian Moses dog til 1-1.

Lige inden de to hold gik til pause, sendte Viborgs Pierre Larsen igen udeholdet på sejrskurs. Det skete med scoringen til 2-1.

Mod slutningen pressede Vendsyssel godt på, men Viborg afviste forsøgene fra hjemmeholdet. Føringen holdt derfor hele vejen til slutfløjt.

Generelt stod Viborg-forsvaret bedre i mandagens opgør, end det har været tilfældet i sæsonen indtil videre. Det var med til at sikre den vigtige sejr, og forløsningen var tydelig, da gæsterne sikrede de tre point.