Viborg FF lejer målmand i Brentford året ud

19-årige Patrik Gunnarsson fra engelske Brentford FC skal spille for Viborg FF indtil 31. december.

Resten af året skal den 19-årige målmand Patrik Gunnersson spille for Viborg FF.

Den danske 1. divisionsklub har nemlig indgået en lejeaftale med engelske Brentford FC, der spiller i landets andenbedste række, The Championship.

Det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse.

Patrik Gunnersson fik førsteholdsdebut for London-klubben Brentford FC tilbage i 2019.

Før coronanedlukningen har den islandske målmand desuden været udlejet til Southend United, som han nåede at spille tre kampe for.

Men nu skal den 19-årige målmand altså til at spille på dansk jord for Viborg FF.

- Patrik er et spændende målmandstalent, der allerede i en ung alder har fået erfaring på højt niveau. Han har været i et stærkt setup i Brentford, hvor han har gjort det godt, og har fået førsteholdsfodbold i de engelske rækker, ligesom han er udtaget til A-landsholdet på Island.

- Profilen passer godt ind her hos os, og vi tror på, at han kan være med til at styrke os, lyder det fra sportschef Jesper Fredberg fra Viborg FF i pressemeddelelsen.

Den unge målmand ankommer til Danmark på onsdag, hvor han skal møde sine nye holdkammerater fra Viborg-klubben.

- Vi vil have så stærkt et målmandssetup som muligt, og med Patrik i truppen er vi trygge ved at gå ind til sæsonen. Desværre er Lucas Lund stadig et stykke fra at være kampklar endnu, men vi føler nu, at vi har et meget kompetent målmandsteam i Patrik, Can Dursun og Mads Knügle, som er klar til de opgaver, der venter os, fortsætter sportschef Jesper Fredberg.

Patrik Gunnersson er i øjeblikket afsted med det islandske landshold, der i aften skal spille kamp imod Belgien i Nations League i samme række som det danske landshold.

7. juli i år kunne Viborg FF med en 4-1 sejr over Vendsyssel FC sikre sig andenpladsen i 1. Division.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.