Han afslører sig selv på kamera: Nu svarer udlejer på spørgsmål i prostitutionssag

Trods skjulte optagelser afviser Erik Kristensen fra Roslev påstand i ny TV 2-dokumentar om, at han tjener fedt på at leje et hus ud til bordeldrift.

Erik Kristensen, Roslev
Foto: TV 2

- Det er fuldstændig en gang øregas det hele. Det er ikke til noget som helst.

Sådan siger Erik Kristensen fra Roslev onsdag til TV MIDTVEST i kølvandet på en ny TV 2-dokumentar om bordeller og de bagmænd, der tjener penge på bordeldrift.

TV MIDTVEST har ringet til Erik Kristensen for at få hans reaktion på programmet, hvor han med skjult kamera bliver afsløret som udlejer af en ejendom, der fungerer som et bordel i Harre ved Skive.

I dokumentaren fortæller han på de skjulte optagelser, at han tjener 1800 kroner om dagen på at udleje huset, at han kører ud til kvinderne sidst på dagen hver dag, og at politiet ikke er noget problem. For ordensmagten kommer aldrig.

Men til TV MIDTVEST benægter Erik Kristensen i dag alt.

- Det var simpelthen kun fordi, jeg kunne se, at TV 2 holdt der i deres bil med et kamera, og ham journalisten holdt i en anden bil, og så tænkte jeg, at jeg skulle fyre noget pis af til dem.

- Så du benægter det, der er kommet frem?

- Ja, der er slet ikke hoved og hale i det lort der, fastslår Erik Kristensen.

Erik Kristensen blev konfronteret af TV 2, efter mediet med skjult kamera havde filmet ham.

Modstridende forklaringer

Faktisk er der slet ikke nogen damer i huset, forklarer han. Det har der dog været.

- Min kæreste i sin tid, hun har været derude sammen med en veninde. Og så har der været lukket fire-fem måneder, og så kommer de og så får de lov til at være der. Det er sgu det eneste, der har været.

Det er en noget anderledes forklaring end den, han uvidende giver til skjult kamera i TV 2-dokumentaren, hvor han oplyser, at han henter 1800 kroner i Harre om dagen for at leje huset ud.

- Og hvis det er rigtig pæne piger, kan jeg satme sige dig, at det trækker, lyder det i programmet.

Gider ikke spilde mere tid på det

Da TV 2 senere i dokumentaren konfronterer Erik Kristensen for at få et interview om, hvorfor han lejer sit hus ud til bordeldrift når det er ulovligt, råber han ad journalisten og basker ud efter kameramanden.

Til TV MIDTVEST siger Erik Kristensen at han synes, det er noget pis.

- Jeg gider ikke spilde mere tid på det. Hvis de virkelig synes, det er så spændende, så send det da. Årh, for fanden, ikke også, jeg synes, det er sådan til grin for dem selv, at de vil lave det der.

Også i TV MIDTVEST

TV MIDTVEST oplyser Erik Kristensen om, at TV MIDTVEST også herfra dækker historien om de udlejere, der tjener penge på prostitution i landsdelen. Og altså også ham.

Det er han ligeglad med, siger han.

- Mig har de ikke generet decideret med det her, jeg er fuldstændig ligeglad, bedyrer Erik Kristensen.

- I kan sgu bare bringe, hvad I har lyst til.

Første afsnit af "Bordellernes bagmænd" kan ses på TV 2 Play.