Mads fra Skave er landets næstbedst klædte

Landets næstbedst klædte mand er fra Skave. Han bor i dag i København, men som barn i Midtjylland elskede han at klæde sig ud og sætte hår på sine veninder.

Mads Stig er hår- og makeupartist, fra Skave og så er han blevet kåret til landets næstbedst klædte mand.

- Det er da en kæmpe cadeau, siger han.

- Jeg tror det handler om, at jeg har turde skille mig ud i gadebilledet.

Lige nu har Mads Stig travlt til modeugen i København, hvor midtjyden laver hår på nogle af de modeller, der skal på catwalken. Men han elsker at komme hjem til Vestjylland, fortæller han.

Vant til at skille sig ud

Danmarks anden bedst klædte mand har altid skilt sig ud. Det tror han, er en af grundene til, at han har fået den fornemme titel.

- Der er meget fokus på det individuelle og at folk gerne må skille sig ud. Det var noget, der var svært for mig at vokse op i i Vestjylland. Det der med at folk vendte hoveder, hvis man skilte sig for meget ud, siger Mads Stig.

 

Allerede som barn satte han hår på sine veninder, så for den unge hårstylist er det naturligt, at han i dag står og sætter hår til modeugen.

- Jeg har altid drømt om at blive designer og kommer ud af en frisørfamilie, så det lå meget naturligt, at jeg selv skulle gå den vej. Jeg er nærmest vokset op i en frisørsalon, siger han.

- Tøj har altid fascineret mig. Mine søstre klædte mig altid ud som barn, og på en måde har jeg taget det med mig i mit voksenliv og bruge tøj til at udtrykke sig.

Det er magasinet Euroman, der står bag kåringen, Mads Stig fortæller, at de kandidater han var oppe imod også alle var mænd, der skilte sig ud og turde have sin egen stil.

Magasinet Euroman har kåret Mads Stig fra Skave til landets anden bedst klædte.
Magasinet Euroman har kåret Mads Stig fra Skave til landets anden bedst klædte.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Livsstil.