Lokalopgør: Viborg sejrer i Skive

Viborg sikrede sig her til aften håneretten mod Skive IK, da de vandt 2-0 på udebane.

vffsejr
0:32
Viborg scorede to mål og sikrede sig tre point.

Sæsonens første lokalopgør mellem Viborg og Skive endte med en grøn sejr på 2-0.

Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, men efter 26 minutters spilletid kunne Emil Scheel sparke Viborg foran med 1-0.

Resten af første halvleg forsøgte Skive IK at få udlignet med flere chancer, men uden mål.

- De er skarpere i begge felter, vi kunne godt have spillet lige op med dem, men de var bare skarpere, siger Mikkel Vendelbo fra Skive IK.

I stedet skulle vi et godt stykke hen i anden halvleg før der igen kom mål på tavlen. Uheldigvis for Skives tilskuere var det igen Viborg FF, der kunne juble over at komme foran 2-0.

Og for at det ikke skulle være løgn, så var det såmænd Skives eget bysbarn, Frederik Brandhof, der gjorde det onde mod hjembyen.

- Det var selvfølgelig ret specielt at score her i hjembyen, men jeg er en glad mand, siger Frederik Brandhof.

Trods ihærdige forsøg lykkes det ikke at revanchere de to mål, så kampen endte 2-0 til Viborg.

2.289 tilskuere overværede kampen i Skive.