Håndbold: Kæmpesejr sender Viborg HK tilbage på andenpladsen

Viborg kørte Randers over og lavede hele 40 mål. Viborgenserne er nu oppe på 10 sejre i 11 kampe.

Kristina Jørgensen scorede otte gange, da Viborg vandt stort over Randers HK (arkivfoto).

Viborgs håndboldkvinder er tilbage på andenpladsen i den bedste række efter en knusende sejr over Randers HK lørdag eftermiddag.

Jakob Vestergaards tropper vandt med hele 40-23 efter 22-11 pausen og kan dermed notere 10 sejre i 11 kampe i Bambusa Kvindeligaen. Det er kun overgået af Team Esbjerg, der har et point mere på førstepladsen.

Der var aldrig tvivl om udfaldet i en kamp, hvor viborgenserne kørte gæsterne over fra start.

Efter 14 minutter var stillingen 10-2 til hjemmeholdet, og Randers-træner Niels Agesen måtte tage sin anden timeout i et forgæves forsøg på at få sit hold ind i kampen.

En landsholdstrio bestående Kristina Jørgensen, Line Haugsted og Maria Fisker bombede løs mod Randers-forsvaret og målvogter Mathilde Junker, der aldrig for alvor fik fat.

Resultatet understreger, at Viborg sammen med Team Esbjerg og Odense Håndbold har skilt sig ud i toppen af rækken. Der er således seks point ned til København Håndbold på fjerdepladsen.

I bunden fik Skanderborg lidt luft til Vendsyssel i kampen om at undgå direkte nedrykning.

Skanderborg tog med 28-21 over Horsens sæsonens anden sejr og er dermed oppe på fire point. Vendsyssel har kun et enkelt point på sidstepladsen.