Håndbold: Kæmpesejr sender Viborg HK tilbage på andenpladsen

Viborg kørte Randers over og lavede hele 40 mål. Viborgenserne er nu oppe på 10 sejre i 11 kampe.

Viborgs håndboldkvinder er tilbage på andenpladsen i den bedste række efter en knusende sejr over Randers HK lørdag eftermiddag.

Jakob Vestergaards tropper vandt med hele 40-23 efter 22-11 pausen og kan dermed notere 10 sejre i 11 kampe i Bambusa Kvindeligaen. Det er kun overgået af Team Esbjerg, der har et point mere på førstepladsen.

Der var aldrig tvivl om udfaldet i en kamp, hvor viborgenserne kørte gæsterne over fra start.

Efter 14 minutter var stillingen 10-2 til hjemmeholdet, og Randers-træner Niels Agesen måtte tage sin anden timeout i et forgæves forsøg på at få sit hold ind i kampen.

En landsholdstrio bestående Kristina Jørgensen, Line Haugsted og Maria Fisker bombede løs mod Randers-forsvaret og målvogter Mathilde Junker, der aldrig for alvor fik fat.

Resultatet understreger, at Viborg sammen med Team Esbjerg og Odense Håndbold har skilt sig ud i toppen af rækken. Der er således seks point ned til København Håndbold på fjerdepladsen.

I bunden fik Skanderborg lidt luft til Vendsyssel i kampen om at undgå direkte nedrykning.

Skanderborg tog med 28-21 over Horsens sæsonens anden sejr og er dermed oppe på fire point. Vendsyssel har kun et enkelt point på sidstepladsen.

Viborg HK er lige nu én af favoritterne til at vinde DM-guld, og så synes panelet, at man skal strække sig langt for at få gennemført EM-slutrunden.