Grundfos: Stifters barnebarn bliver ny administrerende direktør

Grundfos udnævner Poul Due Jensen til ny administrerende direktør, efter at Mads Nipper i september skiftede Grundfos ud med Ørsted.

Fremover vil posten som administrerende direktør i Grundfos være besat af barnebarn til stifteren af Bjerringbrovirksomheden - Poul Due Jensen.

Udnævnelsen af Poul Due Jensen sker efter, at Mads Nipper i september valgte at forlade topchefposten for i stedet at starte hos energikoncernen Ørsted.

- Efter en grundig proces, hvor en række højt kvalificerede muligheder blev vurderet, stod det klart, at Poul var det rigtige valg. Poul har været en uvurderlig del af Grundfos siden årtusindskiftet og siden 2015 været en central del af koncernledelsen. Afgørende for beslutningen har været Pouls globale erfaring, stærke resultater, lederegenskaber og værdier. Vi er glade for at Poul ønsker at påtage sig hvervet som CEO og vi ser det som en mulighed for at bygge videre og accelerere på de flotte resultater, der er skabt de seneste år, udtaler Jens Moberg, formand for Grundfos, i en pressemeddelelse.

Grundfos blev grundlagt i 1945 af den nye administrerende direktørs farfar - som han desuden er opkaldt efter.