1300 gymnaster i Viborg

1300 gymnaster fra hele landet slår sig løs i weekenden til forbundsstævne i Viborg.

1300 gymnaster er her i weekenden samlet i Viborg for at kæmpe om medaljer i Rytmeserie, spring og trampolinspring. 

Det er Viborg Stadionhal, der danner rammen om gymnastik-eventet, hvor talentfulde drenge og piger fra hele Danmark kommer for at kæmpe om medaljerne til forbundsmesterskabet i TeamGym.

Viborg Gymnastik-Forening har de seneste måneder haft travlt med at få arrangementet op at stå. Der har krævet meget planlægning og mange frivillige hænder. 

-    Vi havde ikke troet at vi kunne trække så stort et mesterskab til. Det er helt vildt, siger Per Andersen, PR-ansvarlig til mesterskabet. 

Lokale hold med helt i front

I dag lykkedes det for Viborgs 5. divisions hold at vinde guld i mikro-klassen. 

-    Det var rigtig sjovt og dejligt, siger en stolt Sofie Maj Nøhr Laursen med guld om halsen, mens veninden Frida Pape Larsen fortsætter:

-    Det er rigtig fedt at være på hjemmebane, for så kan man ligesom slappe mere af og gøre det hele ligesom man plejer. 

TeamGym-afdelingen i Viborg Gymnastik-Forening har allerede i år høstet adskillige medaljer. Blandt andet er Juniorpigerne blevet jyske mestre, og Mikropigerne (8-10 år red.), som var i konkurrence i dag, er i år indtil videre blevet nordjyske mestre og jyske mestre.

Omkring 1500 tilskuere følger med til det store stævne. 

 

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.