Underskrifterne vælter ind: Lad Mohamed Ibrahim blive i Danmark

Støtten til slagteri-medarbejderen Mohamed Ibrahim er enorm.

2983.

Det er antallet af underskrifter, der indtil videre er blevet samlet ind til slagteri-medarbejderen Mohamed Ibrahim for, at han kan blive i Danmark og Thisted.

Underskriftsindsamlingen blev startet af Tican-slagteriets tillidsmand Peter Uno Andersen den 3. januar, og siden er støtten strømmet ind i form af både underskrifter og velmente beskeder.

Tager man et kig i kommentarfeltet på underskriftindsamlingens hjemmeside, står det hurtigt klart, at opbakningen ikke kun kommer fra lokalområdet. Den kommer fra hele Danmark.

Rasmus Jensen, Nykøbing Mors

Steen Munk Nielsen, Thisted

Eva Bitsch, København

Birthe Bache, Kolding

Tine Vinstrup, Havndal

Flest har skrevet under i Thisted (267), mens borgere i København (174), Aalborg (97) og Odense (67) også sender underskrifter afsted for at hjælpe 23-årige Mohamed Ibrahim.

Også på TV MIDTVESTs facebookside har støtten til Mohamed Ibrahim været enorm, efter Ticans direktør, Ove Thejls, lørdag gik ud og forsvarede slagteriets beslutning om at flytte somalieren til natholdet, fordi en stilling var blevet ledig.

Ibrahim vil med de ekstra nattillæg komme til at tjene i omegnen af 420.000 kroner om året. Og det er altså mere end de 417.793,60, der ifølge lovgivningen kan give opholdstilladelse.

Ove Thejls reagerer på Martin Henriksens (DF) kritik af Mohamed Ibrahims overgang til natholdet.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.