Underskrifterne vælter ind: Lad Mohamed Ibrahim blive i Danmark

Støtten til slagteri-medarbejderen Mohamed Ibrahim er enorm.

Mohamed Ibrahim oplever store støtte i disse dage. Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

2983.

Det er antallet af underskrifter, der indtil videre er blevet samlet ind til slagteri-medarbejderen Mohamed Ibrahim for, at han kan blive i Danmark og Thisted.

Underskriftsindsamlingen blev startet af Tican-slagteriets tillidsmand Peter Uno Andersen den 3. januar, og siden er støtten strømmet ind i form af både underskrifter og velmente beskeder.

Tager man et kig i kommentarfeltet på underskriftindsamlingens hjemmeside, står det hurtigt klart, at opbakningen ikke kun kommer fra lokalområdet. Den kommer fra hele Danmark.

Rasmus Jensen, Nykøbing Mors

- Det kan ikke passe at en ung mand, som er velintegreret skal smides ud!

Steen Munk Nielsen, Thisted

- Hvis der er nogen, der fortjener opholdstilladelse, er det Mohamed. Han har gjort alt, hvad man kan for at integrere sig.

Eva Bitsch, København

- Jeg vil udtrykke min støtte til dem, der prøver at finde en konstruktiv løsning, så Ibrahim kan opfylde kravene for at få en ny opholdstilladelse. 

Birthe Bache, Kolding

- Vi har brug for folk som Mohamed i Danmark.

Tine Vinstrup, Havndal

- Jeg skriver under, fordi jeg synes, det er urimeligt at sende ham hjem. Han har fast job, bolig og er aktiv på andre måder. Det er jo netop sådan nogen som ham, der bør blive. Her krydser jeg fingre.

Flest har skrevet under i Thisted (267), mens borgere i København (174), Aalborg (97) og Odense (67) også sender underskrifter afsted for at hjælpe 23-årige Mohamed Ibrahim.

Også på TV MIDTVESTs facebookside har støtten til Mohamed Ibrahim været enorm, efter Ticans direktør, Ove Thejls, lørdag gik ud og forsvarede slagteriets beslutning om at flytte somalieren til natholdet, fordi en stilling var blevet ledig.

Ibrahim vil med de ekstra nattillæg komme til at tjene i omegnen af 420.000 kroner om året. Og det er altså mere end de 417.793,60, der ifølge lovgivningen kan give opholdstilladelse.

02:59

Ove Thejls reagerer på Martin Henriksens (DF) kritik af Mohamed Ibrahims overgang til natholdet.

Luk video

Læs også Slagteri-direktør svarer DF igen: - Det skal ingen blande sig i

Læs også Mohamed Ibrahims advokat tror på opholdstilladelse: - Reglerne er klare