S: Fuld opbakning til Kollerup

På baggrund af en redegørelse fra Simon Kollerup blev socialdemokraterne i Thistedkredsen her til aften enige om at bakke fuldt op folketingspolitikeren.

Socialdemokraterne i Thistedkredsen, som dækker både Mors og Thy, har her til aften holdt bestyrelsesmøde. Her blev de enige om, at der er fuld opbakning og tillid til Simon Kollerup, efter der har været fokus på hans såkaldte bolig-fidus de seneste par dage.

- Vi har fortsat 100 procent opbakning og tillid til Simon Kollerup. Han er en, som vi ser meget i lokalområdet, og han brænder for Mors og Thy, oplyser kredsformand Lisbet Brun efter mødet.

Ekstra Bladet skrev i søndags, at socialdemokraternes kommunalordfører, der er valgt og har sin folkeregisteradresse i Thy, siden 2013 har boet sammen med kæresten i en ejerlejlighed på Christianshavn. Kæresten står ifølge Ekstra Bladets oplysninger alene på skødet, men de tinglyste lånedokumenter viser, at Simon Kollerup er medunderskriver på realkreditgælden. Alligevel har han haft en folketingslejlighed og den dobbelte husførelse til rådighed.

På baggrund af grundig redegørelse

Simon Kollerup har efterfølgende valgt at opsige Folketingets lejlighed, og i baglandet er der altså opbakning. Kredsbestyrelsen har modtaget en grundig redegørelse af Simon Kollerup, og det er på den baggrund, at de blev enige om at give ham fuld tilld

- Det er vigtigt, at Thy og Mors fortsat er repræsenteret af en stærk socialdemokratisk stemme på Christiansborg. Det ved vi er Simon Kollerup. Han er meget tilstede i området, og kæmper vores sag godt, forklarer Lisbet Brun

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Samfund.