Regionsmedlem: Kredsbestyrelse dækker over Kollerup

Nordjysk partifælle beskylder hele kredsbestyrelsen for at dække over Simon Kollerup i lejligheds- og skattesag.

Poul Erik Andreasen, der er regionsmedlem for Socialdemokraterne i Nordjylland mener, at hele den socialdemokratiske kredsbestyrelse i Thisted dækker over Simon Kollerups fusk med lejlighed og skattefrit tilskud.

- De burde ikke forsvare ham, men i stedet have stoppet det for lang tid siden. Det er helt sikkert, siger Poul Erik Andreasen til TV MIDTVEST.

Han mener, at det er almindeligt kendt i lokalområdet, at den omtalte folketingslejlighed har været brugt til familie og venners besøg i København. Derfor mener Poul Erik Andreasen også, at kredsbestyrelsen for længst burde have bragt forholdet til ophør.

- Selvfølgelig har Simon Kollerup ikke brugt lejligheden til sig selv, når hans kæreste og børn bor i en lejlighed 500 meter derfra. Det synes jeg er helt logisk, siger Poul Erik Andreasen til TV MIDTVEST.

Poul Erik Andreasen hæfter sig ved, at kredsformanden i Thisted, Lisbeth Brun, har udtalt: "Hvis Simon siger, at alle regler er overholdt, så er det sådan, det er."

- Det er den mest torskedumme udtalelse at komme med. Hun skulle da tage klart afstand fra Kollerups handlinger, ellers tror vælgerne, at den slags er almindelig anerkendt i Socialdemokratiet, skriver Poul Erik Andreasen i et debatindlæg i Nordjyske Stiftstidende tirsdag.

Da TV MIDTVEST's journalist spurgte Poul Erik Andreasen, om dette bør have konsekvenser for Simon Kollerup lød svaret: - "Det vil jeg være op til hans kreds at afgøre."

 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Politik.