Thorslund-træner bringer boksestævne til Vestjylland

Den 29. februar bliver der afholdt boksestævne i Ringkøbing, og det er to vestjyske boksetrænere, der står bag.

Han ser altid trofast til fra første parket, når Dina Thorslund går i ringen for at forsvare sin VM-titel i boksning. Thomas Madsen fungerer til dagligt som både manager og træner for den hårdtslående bokse-darling, men nu springer boksetræneren fra Struer ud i et nyt eventyr.

Han har sammen med trænerkollegaen fra Ringkøbing Kasper Høyer Holgersen besluttet sig for at starte promoterfirmaet TK Promotion, som betyder, at de to bokseglade vestjyder nu fremover skal arrangere boksestævner. Det skriver nyhedssitet Struernyheder.dk.

- Det er noget, Kasper og jeg har talt om et stykke tid, og så kom muligheden her, hvor der var en anden promotor, der lukkede, fortæller Thomas Madsen til Struernyheder.dk.

TK Promotion arrangerer for første gang et boksestævne allerede den 29. februar. Det kommer til at foregå i Ringkøbing, og promoterfirmaet har foreløbig tegnet kontrakt med to professionelle boksere.

- På sigt vil vi have fem professionelle boksere i stalden, men det skal være nogle, vi ser et perspektiv i, og som har forståelse for, at man ikke bliver millionær fra dag et. Vi har et økonomisk råderum, som vi skal holde os indenfor. Derfor skal bokserne også se de kontinuerlige kampe og større medietid, som muligheden for at signe med flere sponsorer, fortæller Thomas Madsen til Struernyheder.dk.

Thomas Madsen fortsætter i rollen som manager og træner for Dina Thorslund, ligesom han også vil fortsætte med at drive sin egen virksomhed for personlig træning. Stævnet den 29. februar i Ringkøbing vil blive sendt på Ekstrabladet Plus.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Sport.