Hævede boksenæver og lykkerus: Dina Thorslund taler ud efter triumfen

Lørdag forsvarede Dina Thorslund sin VM-titel. Søndag slappede hun af med familien efter sejren. TV MIDTVEST har mødt Struer-bokseren dagen derpå.

Lykkerusen over lørdagens titelforsvar sidder stadig i kroppen på Dina Thorslund, efter hun i sikker stil slog den australske udfordrer, April Adams, i Forum Horsens.

Det fortæller hun, da TV MIDTVEST møder hende i familiens skød dagen derpå.

- Jeg har det dejligt. Hverdagen kommer rigtig hurtigt igen. Lige så snart man er hjemme, så er man ikke verdensmester mere. Så er jeg mor, og vi hygger os med lagkage. Der er masser af plads til lagkage i dag, lyder det med et stort smil fra Dina Thorslund.

- Det er også det sjove ved det her game. For et halvt døgn siden gjorde jeg mig klar på hotellet, hvor jeg skulle have ro, sove og spise, og nu er det bare frihed og afslapning.

Hænderne hævede og blå

Fysisk set er den overlegne verdensmester sluppet relativt billigt igennem gårsdagens VM-kamp. Knubs kunne hun dog ikke helt undgå, selvom hun gik fri af øjenskader.

Hænderne har hun en anelse ondt i, og hun frygter, at der kan være et mindre brud på håndryggen. Smerterne kunne hun allerede fornemme efter kampen.  

- Mine hænder er lidt blå og hævede. Simpelthen fordi hun fik så mange slag, griner Dina Thorslund.

Sådan ser Dina Thorslunds hænder efter VM-braget lørdag aften. 
Sådan ser Dina Thorslunds hænder efter VM-braget lørdag aften. 
Foto: Charlotte Hansen, TV MIDTVEST

Hvad skal der ske nu?

Nu står den så på afslapning, så kroppen kan komme sig og energien vende tilbage. Herefter skal Dina Thorslund have afgjort med sig selv, hvad de næste mål i karrieren skal være.

Overvejelserne går blandt andet på at gå en vægtklasse op, så hun kan møde Heather Hardy fra USA på amerikansk grund. Hardy er ubesejret i sine 22 kampe. 

- Jeg afventer lidt, hvad min promoter og træner finder ud af. Det er dem, der styrer det show. Jeg er bare bokser.

Verdensmesteren er ikke i tvivl om, at hun takker ja til de kommende udfordringer.

- Der er prestige i at være verdensmester i flere vægtklasser. Det kunne være fedt.

- Jeg tager de muligheder og oplevelser, der kommer. Jeg ved godt, jeg lever på lånt tid som bokser, for det kan man ikke blive ved med, siger Dina Thorslund.

25-årige Dina Thorslund har nu vundet 14 kampe ud af 14 mulige i hendes professionelle boksekarriere. Seks af kampene er blevet vundet på knockout.

Her kan du møde Dina Thorslund dagen efter hendes titelforsvar i Forum Horsens.