Dina Thorslund forsvarer VM-titel: Slår australsk udfordrer i sikker stil

Dina Thorslund fra Struer forsvarede sit VM-bælte, da hun slog den australske udfordrer April Adams.

Begge handsker røg direkte i vejret, da klokken ringede for sidste gang i Forum Horsens lørdag aften, og glæden kunne tydeligt ses i Dina Thorslunds ansigt efter kampen mod australske April Adams.

VM-bæltet er forsvaret.

En enig dommertrio gav Dina Thorslund en sikker sejr i super bantam-vægtklassen, efter de to boksere havde gået samtlige ti runder.

Dermed har Struer og resten af Danmark fortsat en verdensmester hos World Boxing Organization.

DINA THORSLUND

Aggressiv start

Men det holdt hårdt for den 25-årige dansker, der nu har vundet 14 ud af 14 professionelle kampe.

For nok var humøret højt, da hun trådte ind på kanvassen til lyden af Nephews ’Igen og Igen og’ og ’Police Bells & Church Sirens’, men det høje humør blev afløst af en koncentreret mine, da de to boksere mødtes i midten af ringen.

April Adams bevægede sig konstant omkring Dina Thorslund, men i stedet for at gå i panik, holdt danskeren koncentrationen og var hele tiden rigtigt placeret i forhold til sin modstander.

Og med opbakningen fra blandt andet flere fra hjembyen Struer, der taktfast flere gange råbte "Dina, Dina, Dina", vandt den blonde dansker i sikker stil overtaget i opgøret.

Teknikken vandt

Før VM-kampen havde både Dina Thorslund og hendes træner, Thomas Madsen, udtalt, at April Adams svaghed var hendes teknik, og det var også det, der gjorde udslaget.

Igennem hele kampens varighed var det med Dina Thorslund i midten af ringen og i kontrol, mens April Adams måtte bruge meget energi på at bevæge sig rundt på kanvassen, og det kostede for australieren.

Dermed kan Dina Thorslund tage hjem til Struer med det VM-bælte, som hun også ankom med. Hun er stadig verdensmester.