Thorslund om muligt bokse-brag i USA: - Jeg vil sige ja tak uden at blinke

Med sejren over australske April Adams er der nu flere fremtidsmuligheder for Dina Thorslund. USA er en af dem.

I det, man kan kalde helt sikker stil, forsvarede Dina Thorslund lørdag aften sin VM-titel i WBO-regi, da hun slog australske April Adams i Forum Horsens.

quoteDet blev udvekslet og især givet – det kan mine hænder mærke

Dina Thorslund

Derfor var smilet stort, da hun efter kampen kunne slappe af i kroppen og sætte sig med det VM-bælte, hun igen kan tage med hjem til Struer.

- Jeg har det fantastisk, ligesom altid lige når man bliver verdensmester sådan en højhellig lørdag. Men det var en hård fysisk kamp. Vi går begge to til den, og hun kommer for at vinde. Det er fedt at bokse mod en, der gerne vil vinde. Så får man noget boksning ud af det. Det blev udvekslet og især givet – det kan mine hænder mærke – men jeg har det godt og er glad og tilfreds, siger Dina Thorslund til pressemødet efter kampen.

Det er ikke kun kampen, den 25-årige verdensmester kan glæde sig over.

"Boksning handler om oplevelser"

Sejren åbner nemlig døre for flere forskellige fremtidsmuligheder. Det lagde Nisse Sauerland vægt på efter pointsejren.

Han nævner, at Dina kan kan møde amerikanske Heather Hardy, der bokser i vægtklassen over den vægtklasse, Dina Thorslund er i lige nu, og så kan hun muligvise bokse i et danskerbrag mod Sarah Mahfoud.

- Jeg kan godt lide at spise, Sarah Mahfoud vil jeg gerne tæve og man vil vel gerne være verdensmester i flere vægtklasser, så det er også ganske godt, siger Dina Thorslund.

Hvis Struer-bokseren skal møde 37-årige Heather Hardy, skal hun gå en vægtklasse op. Hardy har bokset 22 professionelle kampe og vundet alle.

Det er da også den kamp, der muligvis skulle løbe af stablen i USA, der umiddelbart trækker mest i Dina Thorslund.

- Boksning handler også meget om oplevelser, og det er en oplevelse, jeg heller ikke vil være foruden. Jeg vil sige ja tak uden at blinke med øjnene. Så hellere end gerne. Man skal tage det med, man kan, og det vil en tur til USA også være, siger hun.

Dina Thorslund