Viborg slog Skive

Se alle fire mål fra Skives hjemmebanekamp mod Viborg FF

For Skivemandskabet var det mere et spørgsmål om ære end en egentlig pointjagt, da de gule i dag tog i mod Viborg. Skive havde også blod på tanden og spillede bedst i kampens begyndelse. Adeola Runsewe pyntede kampen med flere gode dribleture, og han havde også æren af Skives første store chance, hvor han hjalp med til, at splitte Viborg-forsvaret, så John Dyring fik mulighed for at afslutte - dog uden held.

Om det var held eller forstand, så var det Viborg, der fik det første mål i kassen. Et forsøg fra midten af Skives banehalvdel svævede elegant ind bag reservemålmand Daniel Nors. Skives faste mand på mål, Martin S. Jensen, sad på bænken med en fiberskade fra lørdagens træning.

Knap ti minutter efter den første scoring var Viborg igen heldig. Søren Ulrik Vestergaard sendte en bold afsted uden for målfeltet. Daniel Nors havde den ene hånd på, men skytsenglene var med Viborg 2-0 efter 20 minutters spil.

Og så var det, som om Skive havde mistet troen på sejr. Efter et indkast på midten af Skives banehalvdel løb Viborg-spillerne ganske enkelt fra Skives forsvar, og Alex da Silva satte sidste fod på scoringen til 3-0.

Michael Jakobsen fra Skive pyntede dog på resultatet. Et skud på overlæggeren røg ud til Skive-foden, som gør det til 1-3.

Viborg har dermed fået tre vigtige point med sig i kampen om oprykning.