Valgplakater er bestilt

Thomas Jensen, Socialdemokraternes folketingmedlem i Silkeborg, er klar til folketingsvalg. Søndag bestilte han 2000 valgplakater.

Thomas Jensen, valgt til folketinget i Silkeborg, er klar til folketingsvalg. Et folketingsvalg, der i følge socialdemokraten, kan komme snart.

- Hvis man tager de udtalelser, der er kommet her hen over weekenden fra Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, så er sandsynligheden steget betragteligt, siger Thomas Jensen.

Valgtrommerne begyndte at buldre ekstra, da Dansk Folkeparti fredag aften meldte ud, at det ikke kan se sig om en del af regeringens 2025-plan, så længe Liberal Alliance ultimativt kræver en lettelse i topskatten - også får de rigeste danskere.

De to partiers uenighed, og seneste udmeldinger, har låst den politiske situation i den borgerlige lejr fast. Og  Socialdemokraternes folketingsmedlem i Silkeborg tør nu ikke vente længere med at bestille sine valgplakater.

- Vi kan høre, der er ballade i blå blok. De kan ikke blive enige. Når det ser sådan ud, så håber jeg selvfølgelig at Lars Løkke han vil invitere Socialdemokraterne ind, så vi kan være med til at forhandle - og eventuelt lave en aftale. Men sker det ikke, og gør Anders Samuelsen og LA brug af deres trusler, så skal vi nok til folketingsvalg i løbet af efteråret, siger Thomas Jensen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Politik.