Savnet mand fundet – nu takker datter alle, der har hjulpet

Morten Kruse Pedersen gav selv lyd fra sig i en SMS til sin kone, hvorefter familien blev genforenet.

Morten Kruse Pedersen fra Silkeborg blev mandag aften meldt savnet af Midt- og Vestjyllands Politi. Nu er han fundet i live.

Det skriver hans datter, Mary Pedersen, i en gruppe på Facebook.

- Det er lidt uoverskueligt, men I fortjener alle guldvejr. I har været der for os og støttet os i en situation, ingen burde gå igennem. Hvis I ikke allerede har set det, så får I det nu fra mig: Han er fundet i live. Så alle kan få lidt ro på! Tak igen, fordi I har stået bi, skriver hun blandt andet. Se hele hendes opslag længere nede.

Både Midt- og Vestjyllands Politi samt Sydøstjyllands Politi har ledt efter Morten Kruse Pedersen siden mandag eftermiddag, hvor søgningen både har været med helikopter og både.

Men det var Morten Kruse Pedersen selv, der kontaktede sin kone.

- Han gav lyd fra sig i en SMS til sin kone om, at han var derude, hvor hans bil også blev fundet. Så nu er de blevet genforenet, siger Jens Claumarch, vagthavende ved Midt og Vestjyllands politi.

 
 
Foto: Mary Pedersen

Bil blev fundet tirsdag

Tirsdag morgen meddelte Midt- og Vestjyllands Politi, at den bil, som Morten Kruse Pedersen sidst blev set i – en sølvfarvet Skoda Oktavia – var blevet fundet på en vigeplads på Rodelundvej vest for Ry.

Men der var der ingen tegn af, hvor Morten Kruse Pedersen befandt sig.

Det førte til, at der blev dækket et stort skovområde med hunde, men heller ikke der var der tegn.

Heldigvis gav Morten Kruse Pedersen selv lyd fra sig onsdag eftermiddag.

Tirsdag ledte beredskabet efter Morten Kruse Pedersen i området omkring Ry, hvor den savnedes bil blev fundet på en vigeplads.
Tirsdag ledte beredskabet efter Morten Kruse Pedersen i området omkring Ry, hvor den savnedes bil blev fundet på en vigeplads.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.