Håndbold: Landsholdsback skyder BSV tilbage på sejrskurs

Nikolaj Øris Nielsen scorede ti gange, da Bjerringbro-Silkeborg vandt stort over Nordsjælland i håndboldliga.

Efter to uafgjorte kampe i træk fandt Bjerringbro-Silkeborg (BSV) onsdag aften tilbage på sejrssporet i herrernes håndboldliga.

På udebane vandt BSV med 33-23 over Nordsjælland og har nu 21 point for 13 kampe i toppen af ligaen.

Landsholdsbacken Nikolaj Øris Nielsen gik forrest og scorede 10 gange på 11 forsøg og blev dermed kampens topscorer. Johan Meklenborg tegnede sig for ni mål for det tabende hold.

Nordsjælland fulgte godt med i kampens første halvdel, men til sidst foldede BSV klasseforskellen ud.

BSV førte igennem hele første halvleg, men føringen var aldrig større end to mål, og hjemmeholdet nåede lige at bringe fuld balance ved 16-16 kort før pausen.

I anden halvleg satte gæsterne sig på opgøret fra start og kom på 20-16. Da føringen blev øget til 25-18, var der reelt tale om en afgørelse.

BSV slækkede ikke på tempoet og endte altså med at vinde med ti overskydende mål.

I den anden tidlige kamp onsdag aften vandt TTH Holstebro med 29-24 ude over Skanderborg.

Her var kampbilledet nogenlunde det samme. TTH førte igennem hele kampen, men fik først slået det afgørende hul i det sidste kvarter.

TTH vekslede 18-16 til 28-20, inden Skanderborg pyntede lidt på stillingen i de sidste minutter.

Med sejren kom TTH på 18 point for 13 kampe i toppen, mens Skanderborg har 15 point.