BSV snupper Henrik Toft Hansen

Mange topklubber var interesseret, men den stærke stregspiller valgte Bjerringbro-Silkeborg.

Landsholdsspilleren Henrik Toft Hansen fortsætter karrieren hos Bjerringbro-Silkeborg.

Den 25-årige stregspiller, der blev arbejdsløs efter konkursen i AG København, har skrevet en to-årig kontrakt med de midtjyske DM-sølvvindere.

- Efter en måned med mange nedture er jeg lettet. Jeg har fået henvendelser fra alle topklubber i Danmark, men Bjerringbro-Silkeborg var min førsteprioritet, fordi de igen skal spille Champions League, siger Henrik Toft Hansen til TV/MIDT-VEST.

Et scoop

Bjerringbro-Silkeborg betegner selv kontrakten som et scoop - klubben har haft problemer med at finde den rigtige profil på stregen, efter at den stærke serber Milutin Dragicevic rejste til Kiel. Og Henrik Toft Hansen passer perfekt ind i klubbens profil, mener cheftræner Carsten Albrektsen.

- Hans kvaliteter kan ikke diskuteres. Han er dygtig både offensivt og defensivt og kan tilføre elementer i vores spil, som vi mangler, siger Carsten Albrektsen.

Henrik Toft Hansen stammer fra Salling og slog igennem som stortalent for HF Mors. Senere skiftede han til AaB Håndbold, inden turen gik til AG København, hvor han spillede sammen med sin storebror René Toft Hansen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.