40-årige Michael V. Knudsen tager en sæson mere

Bjerringbro-Silkeborg og stregspilleren Michael V. Knudsen fortsætter samarbejdet. Den tidligere EM-guldvinder har netop underskrevet en ny kontrakt frem til sommeren 2020.

Den tidligere landsholdspiller og mangeårige stregspiller Michael V. Knudsen vil også i den kommende sæson tørne ud for Bjerringbro-Silkeborg. Han har netop underskrevet en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2020, og det sker på trods af den fremskredende alder på 40 somre.

quoteSelvfølgelig kan man få et blåt øje eller lignende, og sådan vil det også være i fremtiden. Men det med at alderen trykker, sådan har jeg det heldigvis ikke endnu.

Michael V. Knudsen

- Jeg spiller, fordi jeg synes, det er sjovt, og fordi kroppen kan klare belastningen, og jeg nyder at være med i håndboldgamet og få de fede kampe, udtaler Michael V. Knudsen i en pressemeddelelse.

Stregspilleren startede sin professionelle karriere i 1997 hos Viborg HK. I 1999 fik han sin landsholdsdebut, og efter ophold i både Skjern Håndbold og tyske Flensburg Handewitt kom han i 2014 til Bjerringbro-Silkeborg.

Om det så bliver hans sidste kontrakt, vil han dog ikke kommentere på, men han afviser, at alderen er begyndt at trykke ham.

- Jeg kan stå op dagen efter kamp og træne uden at have ondt nogle steder. Selvfølgelig kan man få et blåt øje eller lignende, og sådan vil det også være i fremtiden. Men det med at alderen trykker, sådan har jeg det heldigvis ikke endnu, siger stregspilleren.

Det var træner Peter Bredsdorff-Larsen, der hentede Michael V. Knudsen til klubben. Siden da er det blevet til et enkelt dansk mesterskab. Det kom i hus i 2016.

- Det glæder mig at have fulgt Michael V. Knudsens karriere både med landsholdet og de sidste mange år hos BSV og se, at det betaler sig at være en topprofessionel idrætsmand, som altid går forrest både til træning og kamp, og som er med til at opbygge en vinderkultur. For mig er der ingen tvivl om, at han også kan bidrage en masse til vores hold i den kommende sæson, udtaler BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen.