Mors-Thy ødelægger aarhusianske slutspilsdrømme

Mors-Thy har sat kursen mod slutspillet med en magtdemonstration mod Århus Håndbold, med en sejr på 38-26.

Mors-Thy Håndbold nærmer sig slutspiller efter en sejr her til aften.

Håndboldherrerne fra Mors-Thy ligner et stærkt bud på et af de otte hold, der bliver en del af slutspillet i Primo Tours Ligaen. Det gør Århus Håndbold til gengæld ikke.

Det er status efter en ensidig affære i Thisted tirsdag aften. Her vandt Mors-Thy med hele 38-26 over de aarhusianske gæster.

Mors-Thy er dermed oppe på 24 point på ottendepladsen, der giver adgang til slutspillet. Det er fire point mere end henholdsvis Sønderjyske og Århus, der ligger uden for det sjove selskab. Mors-Thy og Sønderjyske har begge fire kampe tilbage i grundspillet, mens aarhusianerne kun har tre.

Skal Erik Veje Rasmussens mandskab gøre sig forhåbninger om en god slutspurt, skal spillet være markant bedre, end det holdet præsterede tirsdag aften.

I begge ender af banen var hjemmeholdet gæsterne overlegne i en grad, der sjældent ses mellem to på papiret jævnbyrdige hold. Fløjspilleren Bjarke Christensen var flyvende med ni scoringer.

Mors-Thy førte med seks mål efter de første 30 minutter, og en periode på ti minutter midt i anden halvleg afgjorde opgøret. Her scorede hjemmeholdet otte gange i træk og var dermed foran 33-20.

Herfra var det blot et spørgsmål om lussingens størrelse.

Tidligere tirsdag kunne Skanderborg næsten have sikret sig en slutspilsplads, men det lykkedes ikke.

Fredericia vandt med 33-28 i egen hal. Resultatet ændrer dog ikke på, at Fredericia skal koncentrere sig om at undgå degradering i denne sæson, da holdet ikke kan nå slutspillet.

Skanderborg ligger nummer seks, og Nick Rasmussens mandskab kan trøste sig med, at der er fem point ned til holdene uden for slutspilsfeltet.