68-årig savnes: Politiet indstiller eftersøgningen

Omkring midnat indstillede politiet og søværnet eftersøgningen efter den 68-årige. Forventer ikke at finde manden i live.

To helikoptere og flere både deltog tirsdag aften i eftersøgningen af den 68-årige, der er meldt savnet. Foto: Ole Geerthsen

Tirsdag aften ledte politiet og søværnet med to helikoptere og flere både i vandet ud for Nykøbing efter den 68-årige mand, der blev meldt savnet ved 18-tiden.

Omkring midnat blev eftersøgningen indstillet. I følge vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi, fordi meldingen fra den danske eftersøgnings- og redningstjeneste Joint Rescue Coordination Centre (JRCC) var, at det skønnes usandsynligt at den eftersøgte findes i live. Familien er underrettet.

Den 68-årige mand tog i følge politiets oplysninger på fjorden fra Sillerslev Havn klokken ni for at sætte hummertejner op. Omkring klokken 18 blev den jolle, som den 68-årige var sejlet ud i fundet drivende ved Langelinie ud for Nykøbing.

Læs også 68-årig mand savnes: Jolle drev med motoren tændt

Via GPS kan man se, at den 68-årige har forsøgt at sætte hummertejner ved Furs nordvestlige spids klokken 10.30. Den sidste tejne blev aldrig placeret i vandet.

I følge vagtchef Jan Nørrum vil politiet ikke fortsætte eftersøgningen i dag onsdag, men han fortæller at familien har planer om at fortsætte med at lede efter den 68-årige.

Ud over to helikoptere fra søværnets eftersøgnings- og redningstjeneste (JRCC), så deltog Nordjyllands Beredskab med både fra Nykøbing og Thisted og Marinehjemmeværnet i Struer havde 15 mand og fartøjet "Manø" på fjorden for at lede efter den 68-årige mand.