Tre ulykker indenfor få timer: - Kør bil, når du kører bil

Politiets vagtchef oplyser, at bilister i tre forskellige tilfælde er blevet påkørt bagfra mandag eftermiddag.

Midt- og Vestjyllands Politi er siden klokken 13.00 mandag eftermiddag blevet kaldt ud til intet mindre end tre forskellige færdselsuheld.

Alle tre har de det til fælles, at bilister er blevet påkørt bagfra, fortæller vagtchef Ole Vanghøj.

- Først fik vi en melding om, at føreren af en varebil var kørt ind i en personbil, der holdt stille med en trailer i krydset ved Limfjordsvej og Danavej ved Lyngs på Thyholm. Kort efter skete det samme næsten på Lemvigvej i Tørring Huse vest for Lemvig, hvor en personbil kørte op bagi en anden personbil, der holdt stille.

- Og klokken 14.11 fik vi en anmeldelse om en bilist, der havde ramt en anden bilist bagfra, da den forreste bil ville dreje til venstre ad Fjelstervangvej ved Haunstrup nær Herning, forklarer Ole Vanghøj.

Ingen personer er ifølge politiet kommet noget alvorlig til i forbindelse med ulykkerne.

Kør bil, når du kører bil

Eftermiddagens uheld får derfor vagtchefen til at komme med en klar opfordring til alle, der befinder sig i sommertrafikken.  

- Når man overser en bil, der holder stille foran, så er det altså fordi, man ikke kører bil. Så laver man noget andet.

- Det er lidt den samme sang fra os med jævne mellemrum, og vi kan ikke råbe ulven kommer hele tiden, men vi er bare nødt til at opfordre til, at du skal køre bil, når du kører bil. Du kan lave alt det andet, når du er færdig. Og hvis det absolut ikke kan vente, så må du holde ind til siden, siger Ole Vanghøj.

Vejene har været spærret i kortere tidsrum i forbindelse med alle tre ulykker, oplyser vagtchefen.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.