Hypnotisøren fra Skive: Overvældende interesse for liveshow

Alene på Facebook er showet nået ud til over 700.000 brugere. Hvor mange der så med på TV, ved vi mandag eftermiddag.

Det væltede ind med kommentarer og likes, efterhånden som liveshowet med Hypnotisøren fra Skive, Lasse Kvist, skred frem. Showet blev sendt på seks TV 2-regioner, og kom dermed ud til det meste af landet. Derudover blev det sendt direkte på Facebook, og her har interessen været overvældende.

Showet blev sendt direkte foran et publikum, hvor kun en enkelt gæst var inviteret. Ellers havde resten købt billet. Så det var ikke et udvalgt publikum, der var castet på forhånd med folk, der var modtagelige for hypnose. Det var helt almindelige midt- og vestjyder.

quoteJeg faldt i søvn. Selvom jeg er meget skeptisk, faldt jeg altså hen.

 Lars Nygreen, der så med hjemmefra

Samtidig var det publikum i salen og seerne på TV og på Facebook, der var med til, at bestemme, hvad der skulle ske. De kunne nemlig stille spørgsmål, som Lasse skulle teste på direkte fjernsyn.

Så alt kunne ske. Og det var da heller ikke alt, der gik lige glat. For eksempel var der en blandt publikum, der hed Keld, som ikke ville overgive sig til hypnosen, da han kom op på scenen. Man kunne tydeligt se hans kamp, for ikke at overgive sig. Da han blev hypnotiseret til at være fem år gammel med en brændende passion for brandbiler, kom det barnlige smil frem på læberne. Men efter et par dybe vejrtrækninger, fik han alligevel fremtvunget: ”Jeg er ikke interesseret i brandbiler, Lasse!”

Men det var bare med til, at give et autentisk billede af, hvor langt man kan gå med hypnose, hvis ”ofrene” ikke vil være med.

Og det var hele formålet med at sende direkte med et publikum bestående af helt almindelige mennesker – at give et reelt billede af hypnose.

Verdens stærkeste chili

Men der var også gyldne øjeblikke, som da en rød snackpeber kom i kategori med verdens stærkeste chilier – i hvert fald for en af de hypnotiserede. Eller da en af de andre hypnotiserede, trampede febrilsk rundt på gulvet på usynlige kakerlakker, samtidig med at han viftede ikke-eksisterende myg væk med armene. 

 

Derudover lavede vi også et eksperiment med at hypnotisere folk igennem en skærm. Lasse gik ind i et andet rum, og blev transmitteret direkte op på storskærmen i salen – og hjem i stuerne. Tre personer i salen gik i trance, fem har efterfølgende givet udtryk for, at de gik i trance hjemme i stuen. Blandt andet skrev Lars Nygreen på Facebook:

"Jeg faldt i søvn. Selvom jeg er meget skeptisk, faldt jeg altså hen. Og det var virkelig underligt, da jeg kunne åbne øjnene igen". Mens andre gav udtryk for, at der ikke skete noget.

Seerne holdt sig ikke tilbage med at stille spørgsmål. Der kom så mange spørgsmål ind, at vi var nødt til at sende 20 minutter ekstra på Facebook, for bare at nå nogle af dem igennem. Og her kom blandt andet spørgsmålet, om han kunne få værten til, at synge opera – og mange andre. 

Se hypnotisøren svare på spørgsmål fra Facebook-brugerne her: 

 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Livsstil.