En gelænderbande og frække håndboldpiger: Her er de ti mest læste artikler fra årtiet

Sex, politi og politik beskriver vist nogenlunde de ti artikler, der er blevet læst mest i 10'erne. Få et indblik i artiklen her.

Den ældste artikel er den mest populære på tvmidtvest.dk. Formentlig fordi den omhandler letpåklædte kvinder.

I 2010 fortalte vi nemlig om, hvordan FC Midtjyllands daværende kvindelige håndboldspillere lavede en kalender, hvor de selv poserede - og altså uden håndboldsko og spillerdragt. Se dem her.

Den næstmest populære artikel er fra 2018 og handler om et ægtepar, der efter 12 års kamp fik medhold i en sag mod Holstebro Kommune, der ellers kun havde eksproprieret dele af parrets grund til nybyggeri.

Guf behandlet godt inden sin død

Eneboeren Guf var også populær blandt tvmidtvest.dks brugere. Blandt andet den historie, hvor Guf var kommet på sygehuset, og her blev han behandlet godt.

- Jeg har det godt. Jeg bliver jo behandlet som en prins, sagde han dengang til TV MIDTVEST kort tid før sin død.

Lidt længere nede af listen ligger også historien om en bande på Fur. Gelænderbanden bliver de kaldt. For de ville ikke acceptere, at der ikke måtte være et gelænder til de besøgende på Bette Jenses Hyw, der er øens højeste punkt.

- Vi kan ikke undvære det gelænder, sagde Anton Simonsen tilbage i februar i år.

Kenny med ærligt brev til manden, som dræbte kone og søn

Den sidste artikel, vi vil fremhæve her, er den nyeste på top10-listen og nok også den mest hjerteskærende. For den handler om Kenny Nielsen fra Mejrup, der i december 2018 mistede sin kone og datter i en trafikulykke, hvor en spritbilist med meget stor hastighed torpederede deres bil. Derfor skrev han på Facebook et brev henvendt til manden, der sad bag rattet.

- Det er vigtigt for mig, at han ved, hvilke konsekvenser hans handlinger har haft, sagde Kenny Nielsen blandt andet.

Nedenfor kan I finde alle ti artikler fra 10'erne. God læselyst.

Top 10 over artikler fra 2010 til 2020


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.