Effektive FC Midtjylland nedlægger Randers i topbrag

FC Midtjylland viste sig effektive, da holdet på udebane slog Randers med 3-1 i Superligaen.

2:31
FC Midtjyllands Raphael Onyedika scorede to gange i 3-1-sejren over Randers FC.

For 25. gang i træk i Superligaen gik FC Midtjylland ubesejrede fra banen mod Randers FC, da midtjyderne søndag trak sig sejrrigt ud af topopgøret med en 3-1 sejr på Cepheus Park Randers.

Især FCM's unge midtbaneanker Raphael Onyedika gjorde sig bemærket, da han både scorede to mål og lavede en assist.

Holdene skiftes til at have momentum, men midtjyderne var både dygtigere og mere kyniske, når chancerne faldt. Derfor var kampens resultat også fortjent, selv om kampen var meget lige målt på spil og chancer.

Med sejren øger FCM afstanden ned til andenpladsen til ni point inden FC Københavns kamp mod Vejle. Resultatet betyder ligeledes, at midtjyderne nu har ti point mere end Randers.

Randers tog initiativet fra kampens start, men det var alligevel FCM, der kom først på måltavlen, da Raphael Onyedika drejede et langskud ind efter et kvarter.

God redning fra Olafsson

Efterfølgende tog FCM kampens momentum på sig, og det resulterede i endnu et mål fra Raphael Onyedika i det 39. minut.

Han tog et flot løb ned i bagrummet og fik scoret fra en spids vinkel.

Efter pausen kom kronjyderne bragende ud, og i det 53. minut kunne holdets formstærke angriber Stephen Odey hamre en reducering ind efter flotte kombinationer.

FCM svarede dog flot igen med en 3-1 scoring i det 65. minut, da Raphael Onyedika efter en flot tur serverede bolden på et sølvfad for midtbanespilleren Evander.

Tættest på en reducering var angriberen Alhaji Kamara på en friløber, men FCM-keeper Elias Olafsson diskede op med en god redning i FCM-målet, og derfor endte kampen 3-1.