Drabsmand fra Herning anholdt

En 42-årig mand fra Herning, der tidligere har slået to kærester ihjel, er anholdt i forbindelse med sagen om den forsvundne Lisbet Nielsen fra Risskov ved Århus.

I dag er den 42-årige mand fra Herning fremstillet i grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre i sagen om den 46-årige sygeplejerske Lisbet Nielsen fra Århus, der har været forsvundet siden den 23. oktober.

Lisbet Nielsen var kæreste med herninggenseren, da hun forsvandt, og i går blev han så anholdt på sin bopæl i Herning midtby.

Manden er tidligere dømt for drab på kærester,  skriver Ekstra Bladet i dag. Første gang tilbage i 1983, da han som 16-årig slog sin 15-årige kæreste fra Kibæk ihjel. I 1990 blev han dømt for at slå sin 12-årige kæreste ihjel i Herning. Hun blev fundet i en garage i midtbyen omkring 100 meter fra den ejendom, hvor den nu 42-årige mand i går blev anholdt.

Billedet ved artiklen her er taget den 1. oktober 1990, dagen efter den 21-årige Vivian Nielsen blev fundet kvalt.

Se indslag her fra 1. oktober 1990. I indslaget medvirker den daværende kriminalinspektør Kristian Sørensen fra Herning Politi og journalist Helle Rasmussen.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.