Jysk-medarbejder efter bonus: - Kæmpe motivation for at løbe lidt stærkere og nå det ekstra

Den store dynevirksomhed giver deres ansatte bonus efter et godt regnskabsår.

Der er ekstra store smil hos personalet i JYSK landet over.

Medarbejderne i den internationale dynekæde kan nemlig se frem til en stor bonus. Og en af de glade medarbejdere, som modtager pengebonussen er souschefen i Struer Lene Bertelsen.

- Det er fedt, at få en ekstra bonus, og at vi som personale bliver tilgodeset. Det er fedt at vide, at det hårde arbejde, som vi laver, det faktisk bliver belønnet, siger souschefen. 

Det er i alt 22 millioner, der er udbetalt til de mange ansatte. Og det skyldes et godt regnskabsår for den store virksomhed. 

Stor motivation 

De mange millioner spredes ud til virksomhedens ansatte, og i gennemsnit kan hver butiksmedarbejder se frem til en udbetaling på 14.500 kr. for den indsats, de har ydet i landets mange butikker. 

Belønningen er en måde, som virksomheden siger tak for det arbejde, deres medarbejdere har udført det seneste år. 

Medarbejderne har nemlig løbet ekstra stærkt i løbet af det forgange år, da coronapandemien fik kunder til at bruge mange penge på boligindretning, det skriver JYSK i en pressemeddelelse. Og det er Lene Bertelsen enig i. 

- Det har været et meget blandet år, vi havde jo knap to måneders nedlukning, som trak tænder ud for mange. Men året sagde spar to, da vi fik lov at åbne igen, og der løb vi virkelig stærkt, fortæller hun.

Bonussen på de 14.500 kr. motiverer også til at arbejde endnu mere. 

- Det viser jo bare, at de helt fra toppen er rigtig glade for vores arbejde i butikkerne. Og selvfølgelig er det en kæmpe motivation for at løbe lidt stærkere og nå det ekstra. Bonussen gør bare, at vi er endnu mere tændte, siger souschefen. 

For Lene Bertelsen skal alle pengene ikke bruges på dyner og nye hovedpuder. Pengene skal i stedet ind på hendes opsparing, men der skal også være noget forkælelse, understreger hun. 

Fakta om bonussen