Anmelderne er vilde med Pelle fra Ikast

Pelle Emil Hebsgaard og Rasmus Faartoft spiller sammen i musicalen Spamalot. Begge deres karrierer begyndte i Ikast.

Pelle Emil Hebsgaard medvirker i denne tid i musicalen Spamalot i Tivolis Koncertsal. Det gør han sammen med en perlerække af kendte, danske komikere som Martin Brygmann, Linda P. og Lars Hjortshøj. Og Ikast-drengen høster store roser fra anmelderne.

På scenen får Pelle selskab af endnu en performer med Ikast-blod i årerne, den nyuddannede Rasmus Faartoft. Han blev færdig på Musicalakademiet i 2015. Rollen i Spamalot er hans helt store drøm. 

- Jeg så den (forestillingen) for to år siden på Odense Teater og var flad af grin og tænkte: en dag VIL jeg lave den forestilling, siger Rasmus Faartoft til Herning Folkeblad. 

Ikast-drengene nyder samarbejdet

Spamalot er en anderledes musical-forestilling, forklarer Pelle Emil Hebsgaard til Herning Folkeblad.

- Det er absurd teater og komik, og derfor let tilgængeligt for publikum, siger Pelle Emil Hebsgaard til Herning Folkeblad.

Spamalot spiller i Tivoli fre til den 30. april. Herefter tager forestillingen på turne rundt i landet, hvor den blandt andet kommer til Musikteatret i Holstebro. Det bliver dog uden Pelle Emil Hebsgaard, som til den tid er gået i gang med prøverne på Nykøbing Falster Revyen.  

Men indtil da nyder de to Ikast-skuespillere at arbejde sammen. 

- Det er skægt at arbejde sammen med Pelle, især når man tænker over, at vores rødder er de samme, siger Rasmus Faartoft til avisen. 

Pelle Emil Hebsgaard har altid været klassens klovn. Nu har han gjort komikken til sin levevej blandt andet som ånden i Aladdin