Voldsomt væbnet hjemmerøveri ved Holstebro

32-årig mand blev i nat vækket i sit hjem nord for Holstebro, formentlig til østeuropæere, og snittet med kniv og truet til at udlevere penge.

Klokken 04.25 i nat vågnede den 32-årige Bo Larsen ved, at en mand slog ned i hans seng og på gebrokkent engelsk forlangte penge. Den 32-årige blev snittet med kniv i ben og arme og truet med vold af to hætteklædte mænd, før han kom op af sengen og fik fundet nogle kontanter til gerningsmændene. 

De to mænd kørte herefter væk i en mørk stationcar, formentlig en Audi. På bilen stod et landemærke, hvor der formentlig var et "L". Kendingsbogstaverne for henholdsvis Letland og Litauen er "LV" og "LT".

Politiet har meget sparsomme spor i sagen, men signalementet på de to mænd lyder:Begge er 25-30 år og østerlændinge. Den ene er 170-175 cm høj og almindelig bygget. Den anden er 190-195 høj og kraftig til fed. Begge var iført hættetrøjer og cowboybuker.

Bo Larsen har det omstændighederne godt. Fra morgenen kom han på akutklinikken for at få undersøgt sine sår. Har man oplysninger i sagen kan man rette henvendelse til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Hør Bo Larsen fortælle om overfaldet her:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.