TTH Holstebros håndboldkvinder taber til forsvarende mestre

De forsvarende danske mestre fortsatte den gode start i kvindernes håndboldslutspil med en sejr over TTH Holstebro.

TTH Holstebro

To kampe, to nederlag. Sådan lyder facit for TTH Holstebro efter klubbens indledende kampe i slutspillet i kvindernes liga. Håndboldkvinderne tabte onsdag hjemme til Odense og lørdag måtte vestjyderne, så inkasserer endnu et nederlag, da de spillede ude mod København Håndbold.

De forsvarende mestre kom flyvende fra start mod TTH og var foran 12-3 efter det første kvarter. Ved pausen var stillingen 17-9. Udeholdet kom dog bedre med efter pausen. Efter kun seks minutter var københavnernes forspring halveret, og der stod 18-14.

Derefter skruede København igen bissen på og var længe foran med fem-seks mål. TTH formåede aldrig for alvor at nærme sig, og den københavnske sejr var aldrig i reel fare. Anne Cecilie de la Cour fra det vindende hold blev med otte mål kampens topscorer.

Senere lørdag tager Odense Håndbold imod NFH på hjemmebane. Fynboerne kan med en sejr overhale København i toppen af puljen og efterlade NFH og TTH med lange udsigter til at komme i semifinalerne.