Håndbold: TTH holder sig inde i slutspilsvarmen med hjemmesejr

Slutspilshåbet ser ud til at falme for Randers, mens TTH kan drømme videre om top-8.

TTH-kvinderne tog i dag et skridt nærmere mod top-8 i dameligaen

Håndboldkvinderne fra TTH Holstebro holdt lørdag liv i drømmen om en plads i top-8, som giver adgang til slutspillet i HTH Ligaen.

Hjemme i Gråkjær Arena blev Randers slået med 32-26, og dermed er TTH a point med Silkeborg-Voel i kampen om ottendepladsen.

Med tre spillerunder igen af grundspillet og tre point op til Viborg på syvendepladsen ligner det en direkte duel mellem Silkeborg-Voel og TTH Holstebro om det yderste mandag til at fortsætte sæsonen.

Mens TTH kan drømme videre, forholder det sig omvendt for Randers.

Kronjyderne skulle bruge en sejr i Holstebro, hvis der skulle være en realistisk mulighed for at kravle fra tiendepladsen og ind i top-8.

Randers er på 14 point, hvilket er fem færre end de to hold foran, så der skal et mirakel til, hvis Randers skal indhente det på tre kampe.

Gæsterne spillede ellers en god første halvleg og var foran 15-14 ved pausen. Men i anden halvleg faldt holdets niveau. De sidste 30 minutter blev tabt med syv mål.

De to tidligere kampe i ligaen endte med samme cifre.

Viborg vandt ude 24-20 over Skanderborg, mens Ajax København kunne rejse hjem fra opgøret mod EH Aalborg med en sejr på ligeledes 24-20.