TTH Holstebro skyder herrernes sæson i gang med sejr

TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg åbnede herrernes bedste håndboldrække, mens Aalborg og GOG spillede Super Cup.

TTH Holstebros Nikolaj Enderleit med en afslutning i mandagens kamp på udebane mod Ribe-Esbjerg.

Efter næsten et halvt års coronapause blev der tirsdag aften igen spillet håndbold i landets bedste herreliga.

Ribe-Esbjerg tog imod TTH Holstebro i sæsonens første opgør, og det endte med en relativt sikker sejr til gæsterne.

TTH Holstebro vandt således 37-32.

Ribe-Esbjerg fulgte ellers meget godt med i første halvleg, og de to mandskaber gik til pause ved stillingen 16-16.

TTH Holstebro kom dog bedst ud til anden halvleg, og vestjyderne fik skabt et forspring på fire-fem mål, som Ribe-Esbjerg aldrig fik lukket. Der var derfor aldrig rigtig spænding om udfaldet af opgøret.

Fløjspilleren Magnus Bramming spillede en god kamp for gæsterne og scorede således otte mål på ni forsøg. Aaron Mensing scorede ligeledes otte mål for TTH Holstebro - dog på i alt 14 forsøg.

Det var ikke kun i herrernes bedste håndboldrække, at der tirsdag aften blev spillet. Også herrernes Super Cup skulle afgøres.

Dette års Super Cup så dog en anelse anderledes ud.

For det første var kvindernes Super Cup blevet aflyst, og der var derfor ikke tale om det sædvanlige arrangement med to kampe.

Desuden var der ikke tale om et opgør mellem sidste sæsons danske mester og danske pokalvinder - som det ellers normalt er. På grund af coronapausen blev pokalturneringen nemlig aflyst, og ligaen blev ligeledes stoppet.

Derfor stod tirsdagens kamp mellem nummer et og to på tabellen sidste sæson. Det var Aalborg Håndbold og GOG.

GOG lagde ud med at komme foran 1-0 i opgøret, men herfra havde Aalborg Håndbold føringen resten af opgøret.

Det endte derfor med en flot sejr til aalborgenserne på 37-31. Buster Juul blev topscorer for vinderen med ni mål.