Fundamentet på plads i usikker tid: TTH Holstebro forlænger med hovedsponsor

Økonomiske spekulationer ovenpå coronakrisen har ikke fyldt meget for de to parter.

TTH Holstebro og Vestjysk Bank forlænger langvarigt samarbejde med tre år. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

17 års samarbejde bliver til 20, efter TTH Holstebro og Vestjysk Bank har skrevet under på en forlængelse af en hovedsponsoraftale med tre år.

Læs også Håndboldboss: Forsvarligt at besætte to ud af tre sæder

- Det betyder rigtig meget. Vi er stolte af, at Vestjysk Bank nu igen vil forlænge deres hovedsponsoraftale, siger John Mikkelsen, der er direktør i TTH Holstebro.

For Vestjysk Bank har der heller ikke været tvivl om, at sponsorkronerne forsat skal gå til TTH Holstebro.

- TTH er et sportsligt fyrtårn her i det nord- vestjyske, og det er vigtigt for os, at TTH er her i fremtiden, siger Palle Hoffmann, der er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Holstebro.

Den nye kontrakt er i store træk en forlængelse af den eksisterende aftale.

Corona spiller ikke ind

TTH Holstebro har ikke lagt skjul på, at coronakrisen kan få store økonomiske konsekvenser for klubben, hvis det ikke bliver muligt at lukke mere end 500 gæster ind i hallerne, når turneringen start.

- En hovedsponsoraftale af den her størrelse er med til at give klubben noget mere fundament i forhold til at kunne komme godt igennem den situation, som sporten er i i dag, siger John Mikkelsen.

Men det er altså ikke noget, der skræmmer hovedsponsoren. 

Læs også Håndbold: Søndergaard ville gerne, men kan ikke afvise comeback

- Samfundet har været igennem en coronakrise, hvor mange virksomheder har haft det svært, men vi fornemmer, at de er på vej tilbage igen, siger Palle Hoffmann.

- Coronakrisen har ikke som sådan nogen indvirkning på aftalen, vi vil bare gerne give noget tilbage til området, fortsætter han.

I TTH Holstebro tror de da også på, at den nye aftale kan hjælpe dem at holde hovedet oven vande. 

- Vi står stærkere i TTH Holstebro nu, end vi har gjort tidligere. Vi er ikke i mål med det økonomiske endnu, men vi er et sted, hvor vi tror på, at det kommer til at lykkes, siger John Mikkelsen.